tirsdag, maj 04, 2010

øvdag

Ja, dagen startede sådan set godt nok, solen skinnede da jeg slog øjnene op. I samme øjeblik jeg kom ind i stuen fik jeg meddelelse om en rørskade i baghuset-med ca. 15 cm iskoldt vand på badeværelsesgulvet til følge, det er f..... koldt at stå i med bare fødder.
Nå skaden blev lokaliseret og udbedret og gemalen tog på arbejde. Så var det bare lige det, at der stadig var en mindre læk, så jeg måtte lukke for vandet ( det er man altså dybt afhængig af ).
Så skulle der søges et par job, og jeg synes stadig, det er grænseoverskridende at ringe uopfordret. De personer, jeg skulle tale med var ikke til stede, så jeg går stadig rundt med sommerfugle i maven.
Hvad gør en klog kvinde så???, det ved jeg ikke, men jeg bestemte mig for en rask gåtur i skoven med yngstehunden, det var så lige samtidig med at det bestemte sig for at hagle. Normalt har jeg ikke noget mod at gå tur i fugtigt vejr,men hagl og 4.5 graders varme i maj måned, det var den berømte dråbe
Heldigvis havde den rare postmand lidt trøst med til migGitte er bare kvik, så hun reddede min dag tak for det

2 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Øv for noget Laila. Nogle dage skulle man bare have lov til at blive i sin seng med dynen over hovedet. Syntes ellers at buddet på en gåtur var en god ide, indtil jeg kom til haglbygen!! OG hvad har du så fået fra Eventyrgarn??

Laila-H sagde ...

Jamen søde Mette, det var kun nogle små livsnødvendigheder posten kom med