fredag, september 03, 2010

Fredag

Jeg er heldigvis blevet i stand til at løbe 5-6 km uden alt for meget bøvl- og jeg elsker ,elsker, elsker det.
Mine 2 hunde elsker selvfølgelig også at løbe, det gør sådan nogle jo.
Lady på 9 er skøn at løbe sammen med. Vi bevæger os i samme retning, og hun tilpasser sin hastighed efter min, men hun kan desværre ikke rigtig holde til de længere ture, så det bliver som regel Jawa på 2, der kommer med. Der er ikke tid til at gå tur med hunden inden jeg løber.
Jawa er så til gengæld IKKE særlig skøn at løbe med, der er lige noget 6-7 meter til venstre, hun skal undersøge, snoren er kun 5 meter, så min arm får et ordentlig strut.
Så var der noget bagude, hun ikke fik opdaget i tide og nu må tilbage efter.
Så er der en mørk sten på jorden, lige der, hvor jeg er ifærd med at sætte foden, ups jeg undgår lige med nød og næppe at snuble over hende.
Så skal hun s....., ja det skal der jo være tid til, når man er en hund
Når vi så kommer til bakken, hvor hun gerne må rykke lidt i snoren, opfører hun sig eksemplarisk og løber pænt ved siden af mig, helst så tæt, at vores ben gnubber op af hinanden.
Nå, men under alle omstændigheder kom vi begge ud og fik lidt motion og frisk luft, og på et tidspunkt lærer hun det vel

1 kommentar:

Eva sagde ...

Det er da lækkert, at kunne løbe. Jeg er blevet lidt vel tung her i sommer, så jeg skal vist lige smide et par kilo, før jeg rigtig kan komme i gang igen. Jeg må i hvert fald veksle mellem gang og løb. Endnu.
God lørdag.