mandag, januar 04, 2010

nytårsfortsæt

Det går rigtig ofte galt med mine nytårsfortsætter, måske fordi det altid er noget,jeg i virkeligheden ikke synes er sjovt.I ved, det der med mere motion og spise sundere og tabe mig og sårnt Så hvis jeg skal komme med et par bud på noget, jeg kan gennemføre, må det være:

1.At afprøve nogle af de fantastisk mange strømpeopskrifter, der ligger på Ravelry. Jeg har været medlem? eller siger man på? ravelry over et år uden rigtig at have fundet fidusen, men forleden opdagede jeg alle de spændende strømper,der bliver lavet overalt på jordkloden, især blev jeg fanget af de mange forskellige måder at lave hælen på-så det er mit første fortsæt

2. At blive noget bedre til at bage gærbrød. Jeg var god engang, men er kommet helt ud af træning. Jeg fik heldigvis en god bagebog i julegave og den første opskrift er afprøvet: Franskbrød med kærnemælk og de blev godt modtaget.

2 ting, der med rimelig stor sandsynlighed kan gennemføres

2 kommentarer:

Kludemutter sagde ...

ja, det lydder som nogle rigtigt gode nytårs forsæt ;)

Yt

Mette G. sagde ...

Jeg glæder mig i hvert fald til at smage gærbrødet ;-) Håber ikke, at du er sneet helt inde? Men skulle det ske, er det jo godt med et garnlager, ikke??