torsdag, februar 10, 2011

luksusproblem???

Jeg har gennem længere tid gået og funderet over, hvad min yndlingscone skulle anvendes til (den lyseblå bagest). Farven var helt perfekt, tykkelsen var helt perfekt, men der var simpelthen ikke garn nok til en trøje. Da jeg modtog de to nøgler Wollmeise til højre i billedet opstod ideèn om en Marianne Isagerting bare sådan ud af den blå luft, men der var ikke rigtig garn nok alligevel, og hvilken model skulle det være. Da så den marineblå kom med ind over, faldt valget på A la Greque fra en ældre udgave af hendes bog Inka. Så var det bare lige den lille detalje med kontrasten, der skulle på plads og så i gang med glødende pinde. Efter få omgange mønsterstrik må jeg erkende, at yndlingsconen ikke er så perfekt til lige dette formål, garnet har for lidt struktur og måtte erstattes af næsten samme farve garn i en anden kvalitet (heldigvis også lagergarn).
Jeg fortsætter med trøjen, men er tilbage ved start med hensyn til at få brugt mit smukke garn, måske skal det bare fortsætte med at stå til pynt

3 kommentarer:

Strikkefuglen sagde ...

En ide kan opstå og blive ændret undervejs, tilpasning ;-) glæder mig til at se trøjen tage form.
Flotte farver.

Annette sagde ...

Tjae, nogle gange kan garnet virke anderledes når det bliver strikket sm med andre garner...
men så må du jo kigge ekstra på det igen...

Mette G. sagde ...

Hm, det garn er da bare til at gå og nyde at kigge på ;-) Det VIL ikke bruges! Er nu ellers fine farver - glæder mig til at se den.