søndag, september 27, 2009

fanø


Det var sørme da godt, jeg kom afsted. Vi hørte om lange bilkøer fredag aften, nogen nævnte op til 5 timers venten, men ca. 10 min. efter jeg ankom til Esbjerg lørdag morgen, strøj den gladeste bil på kajen ind til siden og tog mig op. Vi kørte direkte om bord på færgen. Første stop var forsamlingshuset i Sønder Ho, hvor der var fristelser i lange baner, dog brugte jeg ikke penge i denne omgang. Senere var vi en tur i Nordby, hvor udstillingen på biblioteket med Lone Bullingers smukke trøjer så absolut var turens højdepunkt. Vi ledte noget efter den gamle skole, der var ingen skiltning overhovedet-en stor mangel, men endelig fandt vi den og der kom dankortet op af lommen. Karen Noe har nemlig lavet ballonkjolen i uld nu og jeg købte et kit i en meget smuk lilla kulør

Ved femtiden tog vi færgen tilbage, ventetiden var kort, og efter godt to timers kørsel var jeg hjemme igen, træt men opfyldt af gode indtryk.

1 kommentar:

Lene sagde ...

Åh nej, var der også noget på den gamle skole? Øv, hvor er jeg gået glip af meget. Ærgeligt, når jeg nu havde taget turen.... Men bortset fra det, så var det en dejligt tur på (leje)cykel på øen.