tirsdag, juni 26, 2007

en hverdagshistorie??

mand , kone og to børn på 4-6 år står ved pølsevognen.
Manden får sin pølse, og sætter sig ned og begynder at spise.
Så står konen tilbage med de to børn, får udleveret to franske, en alm., en cocio og en juice,betaler, klemmer pungen fast under den ene arm, griber sin egen og børnenes pølse, drikkevarer og gelejder børnene på plads. Hjælper børnene i gang med deres mad, rejser sig igen for at hente jakker til dem, hjælper dem jakkerne på, stadig med sin uspiste pølse i hånden, sætter sig og går om bord i maden.
Så er manden færdig, rejser sig, henter 1 serviet (til sig selv), sætter sig men rejser sig straks efter, for nu er hans anden pølse færdig.

I mellemtiden har konen lige nået at ryste cocioèn, som han så kan drikke.

Heldigvis var jeg kun vidne til dette scenarie

4 kommentarer:

Enaj sagde ...

Jamen er det ikke bare typisk???
Gad vide om det er os du har set?
Kh Jane

Trine Als sagde ...

Det lyder meget bekendt.. Ja altså ikke personligt, jeg er jo alene og har kun 1barn at varte op, men det ses i bybilledet - desværre.
At de ikke skammer sig over at være så snæversynede og ubehjælpelige, men de ser det jo ikke. Det er det der er galt. Mænd er linde overfor den slags.
Hvis en mand var alene ude med de samme børn, kunne de lige pludselig alting selv, for ingen hjalp dem. Og hvis han endelig hjalp, kom han hjem helt forpustet, for NU havde han godt nok haft en hård dag med ungerne.TYPISK
Og nej jeg er ikke forudindtaget... jeg er realist :D

Trine Als sagde ...

Og så har jeg lige fodret Cirkeline... hun så så sulten ud *hihi*

hanneb sagde ...

Ja... mænd. Hvorfor undrer den historie ikke nogen??
KH Hanne