onsdag, maj 23, 2007

god dag

Så er vi ved at være tilbage i den normale gænge igen , efter gemalen har holdt ferie i 6 uger, fordi han skulle starte i nyt job. Jeg har svært ved at vænne mig til selskab døgnets 24 timer, der går kuk i min hverdag, og jeg får ikke lavet noget som helst.
Her til morgen ringede han så hjem for at fortælle, at de var nået frem til arbejdsstedet, som ligger ca. 1000 km nord for Oslo, og det bedste af det hele:Han indrømmede ligefrem frivilligt at der var rigtig smukt i Norge, jamen , jamen, hvad skal det da ikke ende med, det bliver måske vores næste feriemål JUHUUUU

4 kommentarer:

Vivian sagde ...

Uha *gys-gru* selskab i 24 timer i 6 uger, ville ikke gøre NOGET godt for mit temperament *GG* Jeg forstår fuldstændig hvad du mener!

1000 km nord for Oslo MÅ bare være smukt, kan der slet ikke være tvivl om!

Mette G. sagde ...

Jeg er HELT enig med jer begge to - både hvad angår 24-timers selskab og Norge :-)

Hilsen
Mette

Sonja L sagde ...

Håber inderligt for dig at han bliver glad for Norge, det er mit yndlings feriemål. Gemalen og jeg tager derop i pinsen - og jeg glæder mig helt vildt.
Hyg dig i din "en-somhed"
Mange hilsner
Sonja L

MONA sagde ...

Der er nemlig, meget meget smukt i Norge-) Vi har været på ferie der for nogle år siden...Den smukke natur står tydeligt i mine erindringer endnu:-)